Babagan Kita

Profil Perusahaan

Tianjin Xinghua Weaving Co., LTD
didegaké ing taun 1984, anggota Tianjin Food Group Co., LTD, perusahaan kami dununge ing NO.1 Shengchan West Road, Majiadian Industrial Area, Baodi District, Tianjin City, Total area 46620 meter persegi, duwe ibukutha pangguna 8 yuta Dolar AS.

Ing wulan Desember 2004, perusahaan kasebut ndhisiki industri sing padha ing China kanggo lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2000, kabeh produk memenuhi persyaratan perlindungan lingkungan, lan entuk sertifikasi Oeko-Tex 100.

2

Sertifikat

Oeko -Tex Certificate
ISO9001
4
1
2

Produk Utama

Produk utama pabrik kalebu kait lan daur ulang nganggo nilon utawa Poliester, Pancing plastik, Pancing lan Loop jero lan benang jahitan. Ndhaptar klambi, sepatu, tenda lan perlindungan tangan lan peralatan medis lsp.

3

Pasar

Produk pabrik kita adol panas ing China, ngekspor akeh negara ing saindenging jagad. Kanada Fellfab Limited minangka agen eksklusif ing wilayah Amerika Utara. Kejujuran, kualitas lan layanan sing paling apik minangka ide manajemen lan nyedhiyakake kanggo dadi pimpinan.

cooperation

Napa Pilih Kita?

"Kepercayaan sing apik kanggo iki, kualitas yaiku jiwa" yaiku tujuan bisnis perusahaan kita, "kejujuran, rajin, optimis, kerja sama pragmatik, perbaikan, inovasi" minangka nilai inti perusahaan.

Tim profesional, peralatan canggih, kualitas stabil, layanan dipercaya

1. Kontrol kualitas sing ketat.

2. Wektu pangiriman cepet.

3. Produksi profesional lan pengalaman sing sugih.

4. Rega kompetitif kanthi layanan dhuwur.

P: Apa aku bisa njupuk conto? A

A: Klien anyar kudu mbayar biaya kurir, lan conto ora gratis. Biaya iki bakal dijupuk saka pambayaran kanggo pesenan resmi.

P: apa proses pesenan?

A: Nggawe gambar seni utawa desain → nggawe conto → conto tes → produksi massal → tes quanlity → pengepakan

P: Apa bisa nggawe slider khusus miturut panjaluk?

A: OEM kasedhiya, kalebu gaya khusus, warna, logo, pengepakan ...

P: Apa aku bisa entuk diskon?

A: Regane bisa dirundingake, kita bisa menehi diskon miturut jumlah pesanan sampeyan.