Poliester H&L

  • polyester hook and loop tape garment use

    pancing poliester lan nggunakake sandhangan pita daur ulang

    tape pancing lan daur ulang: poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • soft hook and loop fabric sew on fastening tape

    pancing alus lan kain daur ulang jahitan ing pita pengikat

    tape pancing lan daur ulang: poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus