Produk paling laris

  • custom design hook and loop producer

    produsen desain hook lan loop khusus

    pancing lan daur ulang: nilon / poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • pantone colorful fire proof hook and loop tape

    pancing bukti-bukti geni pantone lan pita loop

    resistensi semangat kait lan gelung pita: miturut FAR 25.853 (a)
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: aplikasi kanggo produk penerbangan
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • High Quality 100% Nylon Colorful Hook and Loop

    Kualitas Tinggi 100% Pancing lan Loop Werna Nylon

    Bahan Nylon lan Loop: 100% Nylon
    Ukuran Nylon lan Loop: 1.0cm-16.0cm utawa Khusus
    Sertifikasi Kait Nylon lan Loop: ISO9001, Oeko -Tex Standard 100
    Kait Nylon lan Loop MOQ: 500 m
    Nylon Hook lan Loop wektu pangiriman: 3-5 dina kerja sawise nampa despoit
    Pancing Nylon lan Loop: Disesuaikan
    Sampel Nylon lan Loop: Gratis
    Bentuk Nylon lan Loop: Pita / Dot
    Fitur Nylon lan Loop: Ramah Lingkungan, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
    Logo Nylon lan Loop: Logo Khusus