H&L Resistensi Api

  • Flame retardant/anti-fire hook and loop tape

    Retardant / pancing anti-geni lan tape loop

    Panggunaan: aplikasi menyang pesawat udara
    Pengepakan: karton utawa kantong plastik
    Logo: Xinghua
    MOQ: 3000 Meter
    Dawane: 25m utawa 25 yard
    Sampel: ing 5m gratis
    Kualitas: Poliester Campuran Nylon
    Ketentuan Pembayaran: T / T
    Wektu Utama: 20 dina kanggo wadhah 20ft

  • flame retardant hook and loop tape/antiflaming hook and loop tape

    pancing tahan api lan pita loop / antiflaming hook lan loop loop

    Jeneng merek: xinghua
    Pengepakan: Karton
    Werna: Abang
    Tembung kunci: loop loop
    Sertifikasi: ISO 9001
    Fungsi: Ngiket Kuat
    MOQ: 1000 Meter
    Layanan: OEM Custom

  • factory making colorful Flame retardant hook and loop fastener

    pabrik nggawe pancing retardant Flame warna-warni lan pengikat gelung

    resistensi semangat kait lan gelung pita: miturut FAR 25.853 (a)
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: aplikasi kanggo produk penerbangan
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus