Tenunan H&L

  • woven hook and loop tape/ hook loop fastener tape/polyester and nylon quality tape

    tenunan lan pita gelang / pita pengikat gelang / poliester lan pita kualitas nilon

    Rincian Cepet Bahan: 100% Fitur Nylon: Bentuk Berkelanjutan: Werna liyane: Ireng, Putih Gunakake: Tas, Garment, Ukuran Sepatu: 10-150mm Lokasi Asal: Tianjin, China Jeneng Merek: Kemampuan Pasokan xinghua 5000000 Meter / Meter saben Kemasan Minggu Rincian: Pelabuhan karton: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin Wektu Utama: Dikirim ing 7 dina sawise pambayaran Tenunan lan gelungan, Pancing lan gelung njupuk teknologi ujung tenunan supaya ora mati kabel. Pancing lan gelung warna-warni kanggo komposisi nilon 100%: poliamida 100% + Lapisan poliuretan (l ...
  • OEM colorful lockrand hook and loop fasteners long time use

    OEM hook lockrand warna-warni lan pengikat gelung digunakake dawa

    tape pancing lan daur ulang: Pancing Warna Padhang
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-100mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: pinggiran anyaman
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: aplikasi kanggo militer
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • 100% nylon woven hook and loop/100% nylon selvage hook and loop

    100% nilon anyaman lan gelung / 100% nilon selvage hook and loop

    tape pancing lan daur ulang: Pancing Warna Padhang
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-100mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: pinggiran anyaman
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: aplikasi kanggo militer
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus