Nylon H&L

  • nylon material hook and loop fastening tape in high quality with SGS certificate

    kait bahan nilon lan pita pengikat gelung kanthi kualitas dhuwur kanthi sertifikat SGS

    pancing lan daur ulang: nilon / poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • hook and loop fastener garment use

    nggunakake garmen pengikat lan gelung

    tape pancing lan daur ulang: Pancing Warna Padhang
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • hot selling magic tape/magic tape Delivery in time

    kaset sihir sing adol / pita tenung Pangiriman ing wektu

    tape pancing lan daur ulang: Pancing Warna Padhang
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus