Poliester Campuran nilon

  • colorful Nylon Mixed Polyester hook loop

    loop pancing Campuran Poliester Campuran nilon

    pancing lan daur ulang: nilon / poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter

  • Professional Manufacturer Nylon Mixed Polyester Hook and Loop for sales

    Produsen Profesional Nylon Campuran Polyester Campuran lan Loop kanggo adol

    Bahan Pancing lan Loop: 70% Nylon lan 30% Poliester
    Ukuran Pancing lan Loop: 1.0cm-10.0cm utawa Khusus
    Sertifikat Pancing lan Loop: ISO9001
    MOQ Pancing lan Loop: 500 m
    Wektu Pangiriman Pancing lan Loop: 3-5 dina kerja sawise nampa despoit
    Warna Pancing lan Loop: Disesuaikan
    Sampel Pancing lan Loop: Gratis
    Bentuk Pita Pengikat Pancing lan Loop: Pita / Dot
    Fitur Pancing lan Loop: Ramah Lingkungan, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
    Logo Pancing lan Loop: Logo Khusus

  • 16/25/50/100mm Sew on Nylon Mixed Polyester Hook and Loop Fastener Strip in Black and White

    16/25/50 / 100mm Jahit nganggo Kait Campuran Poliester Campuran lan Jalur Pengikat Loop kanthi Ireng lan Putih

    Bahan Pancing lan Loop: 70% Nylon lan 30% Poliester
    Ukuran Pancing lan Loop: 1.6cm-10.0cm utawa Khusus
    Sertifikat Pancing lan Loop: ISO9001
    MOQ Pancing lan Loop: 500 m
    Wektu Pangiriman Pancing lan Loop: 3-5 dina kerja sawise nampa despoit
    Warna Pancing lan Loop: Disesuaikan
    Sampel Pancing lan Loop: Gratis
    Bentuk Pancing lan Loop: Pita / Dot / liyane
    Fitur Pancing lan Loop: Ramah Lingkungan, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
    Logo Pancing lan Loop: Logo Khusus