Pancing Plastik lan daur ulang

  • Plastic Hook and un-naped loop

    Pancing Plastik lan gelung sing durung dipateni

    pancing lan daur ulang: nilon
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 50m / gulung utawa 45.7 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Diladeni

  • injection hook/plastic hook/mould hook

    pancing injeksi / kait plastik / pancing cetakan

    Logo: Logo Cetak Khusus
    Pengepakan: Disesuaikan
    Werna: Ireng, Putih, Werna
    Kemasan & Pengiriman
    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 57X29X57 cm
    Bobot reged tunggal: 11.000 kg
    Tipe Paket: Kemasan ing Tas OPP

  • injection hook/plastic hook Black white and colorful

    pancing injeksi / kait plastik Ireng putih lan warna

    7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
    Materi: POLYESTER / NYLON
    Fitur: Berkelanjutan, Elastis, Tahan Panas, Adhesif Dhewe, Alus, Reusable, Luwes, Genggeman Dhewe
    Wangun: Pita
    Gunakake: Bags, Garment, Shoes, Tents, Sofa, Gorden
    Ukuran: 10-150mm
    Papan Asal: Tianjin, China
    Jeneng merek: XINGHUA

  • Injection Plastic hook tape garment use

    Injeksi Plastik nggunakake garmen tape kait

    pancing lan daur ulang: nilon / poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus