H&L Adesif

  • China Factory Adhesive Hook And Loop Fabric Fastener

    Pancing Perekat Pabrik China lan Pengikat Kain Loop

    hool lan daur ulang nganggo adesif ing punggung: adesif panas nyawiji
    resistensi pancing lan daur ulang dadi panas: kisaran suhu: -30 ° C nganti + 80 ° C
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    materi pancing lan daur ulang: nilon 100% utawa adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • Adhesive hook and loop tape garment use

    Pancing perekat lan pita garmen pita nggunakake

    hool lan daur ulang nganggo adesif ing punggung: adesif panas nyawiji
    resistensi pancing lan daur ulang dadi panas: kisaran suhu: -30 ° C nganti + 80 ° C
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    materi pancing lan daur ulang: nilon 100% utawa adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • Hot Sale Self Adhesive Tape Hook And Loop

    Hot Adhesive Tape Adhesive Tape And Loop

    hool lan daur ulang nganggo adesif ing punggung: adesif panas nyawiji
    resistensi pancing lan daur ulang dadi panas: kisaran suhu: -30 ° C nganti + 80 ° C
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    materi pancing lan daur ulang: nilon 100% utawa adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus