Tampilan sampel produk

Kabeh produk nyukupi persyaratan Perlindungan Lingkungan Internasional, lan entuk Sertifikat Oeko-Tex Standar 100.

Keuntungan KAMI

Babagan Kita

  • 2

Tianjin Xinghua Weaving Co., LTDisegake ing taun 1984, anggota Tianjin Food Group Co, LTD. Perusahaan kita yaiku sing pertama ngliwati ISO 9001: 200, kabeh produk memenuhi persyaratan Perlindungan Lingkungan Internasional, lan entuk Oeko- Sertifikat Tex Standard 100. Prodhuk utama pabrik kalebu kait lan daur ulang nganggo nilon utawa Poliester, Plastik, , Kait lan Loop proses jero lan benang sewing. Ndhaptar klambi, sepatu, tenda lan perlindungan tangan lan peralatan medis lsp.

Napa PILIH KAMI