Produk

  • custom design hook and loop producer

    produsen desain hook lan loop khusus

    pancing lan daur ulang: nilon / poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • pantone colorful fire proof hook and loop tape

    pancing bukti-bukti geni pantone lan pita loop

    resistensi semangat kait lan gelung pita: miturut FAR 25.853 (a)
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: aplikasi kanggo produk penerbangan
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • High Quality 100% Nylon Colorful Hook and Loop

    Kualitas Tinggi 100% Pancing lan Loop Werna Nylon

    Bahan Nylon lan Loop: 100% Nylon
    Ukuran Nylon lan Loop: 1.0cm-16.0cm utawa Khusus
    Sertifikasi Kait Nylon lan Loop: ISO9001, Oeko -Tex Standard 100
    Kait Nylon lan Loop MOQ: 500 m
    Nylon Hook lan Loop wektu pangiriman: 3-5 dina kerja sawise nampa despoit
    Pancing Nylon lan Loop: Disesuaikan
    Sampel Nylon lan Loop: Gratis
    Bentuk Nylon lan Loop: Pita / Dot
    Fitur Nylon lan Loop: Ramah Lingkungan, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
    Logo Nylon lan Loop: Logo Khusus

  • nylon material hook and loop fastening tape in high quality with SGS certificate

    kait bahan nilon lan pita pengikat gelung kanthi kualitas dhuwur kanthi sertifikat SGS

    pancing lan daur ulang: nilon / poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • hook and loop fastener garment use

    nggunakake garmen pengikat lan gelung

    tape pancing lan daur ulang: Pancing Warna Padhang
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • hot selling magic tape/magic tape Delivery in time

    kaset sihir sing adol / pita tenung Pangiriman ing wektu

    tape pancing lan daur ulang: Pancing Warna Padhang
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • China Factory Adhesive Hook And Loop Fabric Fastener

    Pancing Perekat Pabrik China lan Pengikat Kain Loop

    hool lan daur ulang nganggo adesif ing punggung: adesif panas nyawiji
    resistensi pancing lan daur ulang dadi panas: kisaran suhu: -30 ° C nganti + 80 ° C
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    materi pancing lan daur ulang: nilon 100% utawa adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Logo Khusus

  • colorful Nylon Mixed Polyester hook loop

    loop pancing Campuran Poliester Campuran nilon

    pancing lan daur ulang: nilon / poliester
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter

  • Plastic Hook and un-naped loop

    Pancing Plastik lan gelung sing durung dipateni

    pancing lan daur ulang: nilon
    warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
    pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
    bentuk pancing lan daur ulang: adat
    konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
    dawa pancing lan daur ulang: 50m / gulung utawa 45.7 Yard / gulung
    sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
    aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
    sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
    logo gelung lan gelung: Diladeni

  • injection hook/plastic hook/mould hook

    pancing injeksi / kait plastik / pancing cetakan

    Logo: Logo Cetak Khusus
    Pengepakan: Disesuaikan
    Werna: Ireng, Putih, Werna
    Kemasan & Pengiriman
    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 57X29X57 cm
    Bobot reged tunggal: 11.000 kg
    Tipe Paket: Kemasan ing Tas OPP

  • injection hook/plastic hook Black white and colorful

    pancing injeksi / kait plastik Ireng putih lan warna

    7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
    Materi: POLYESTER / NYLON
    Fitur: Berkelanjutan, Elastis, Tahan Panas, Adhesif Dhewe, Alus, Reusable, Luwes, Genggeman Dhewe
    Wangun: Pita
    Gunakake: Bags, Garment, Shoes, Tents, Sofa, Gorden
    Ukuran: 10-150mm
    Papan Asal: Tianjin, China
    Jeneng merek: XINGHUA

  • Professional Manufacturer Nylon Mixed Polyester Hook and Loop for sales

    Produsen Profesional Nylon Campuran Polyester Campuran lan Loop kanggo adol

    Bahan Pancing lan Loop: 70% Nylon lan 30% Poliester
    Ukuran Pancing lan Loop: 1.0cm-10.0cm utawa Khusus
    Sertifikat Pancing lan Loop: ISO9001
    MOQ Pancing lan Loop: 500 m
    Wektu Pangiriman Pancing lan Loop: 3-5 dina kerja sawise nampa despoit
    Warna Pancing lan Loop: Disesuaikan
    Sampel Pancing lan Loop: Gratis
    Bentuk Pita Pengikat Pancing lan Loop: Pita / Dot
    Fitur Pancing lan Loop: Ramah Lingkungan, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
    Logo Pancing lan Loop: Logo Khusus