Gelung Un Napped

  • 100% nylon unnapped loop fastener tape

    Pita pengikat loop 100% nilon sing durung ditutup

    Sertifikasi: ISO9001
    Logo: Logo Cetak Khusus
    Pengepakan: Disesuaikan
    Werna: Ireng, Putih, Werna
    Dianggo: Aksesoris Garment
    Kualitas: 100% Nylon
    Jembar: 10mm ~ 150mm
    Jinis: 25meter / gulung

  • White/Black any color available Sew on Hook and Unnapped Loop tape

    Putih / Ireng warna sing kasedhiya Sew on Hook and Loop Loop

    Bahan Loop Loop sing durung dipasang: 100% Nylon
    Ukuran Loop Loop sing durung dipasang: 16mm-160mm utawa Customized
    Sertifikasi Loop tape sing durung dipasang: ISO9001
    Pita Loop sing durung dipasang MOQ: 25 m
    Kertu Loop sing durung dipasang Wektu pangiriman: 3-5 dina kerja sawise nampa despoit
    Warna Loop pita sing ora dipasang: Disesuaikan
    Sampel Loop sing ora dipasang: Gratis
    Bentuk Loop Loop sing durung dipasang: Tape / Dot / Customized
    Fitur Loop Loop sing ora dipasang: Ramah Lingkungan, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
    Logo Loop tape sing durung dipasang: Logo Khusus

  • Multicolor 100% Nylon Soft unnapped loop for Medical

    Multicolor 100% Nylon Soft loop sing ora digunakake kanggo Kesehatan

    Bahan gelung alus sing dibungkus: 100% Nylon
    Ukuran gelung alus sing dibukak: 16mm-160mm utawa Disesuaikan
    Sertifikasi loop alus sing ora digunakake: ISO9001
    Gelung MOQ alus sing dibungkus: 25 m
    Gelung sing ora digunakake kanthi alus Waktu pangiriman: 3-5 dina kerja sawise nampa despoit
    Warna gelung alus sing ora nganggo warna: Disesuaikan
    Sampel loop sing ora dilindhungi alus: Gratis
    Gelung tanpa bungkus alus Bentuk: Pita / Dot / Disesuaikan
    Fitur daur ulang sing alus: Ramah lingkungan, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
    Logo gelembung sing durung digunakake kanthi alus: Logo Khusus