Pancing perekat lan pita garmen pita nggunakake

Katrangan singkat:

hool lan daur ulang nganggo adesif ing punggung: adesif panas nyawiji
resistensi pancing lan daur ulang dadi panas: kisaran suhu: -30 ° C nganti + 80 ° C
pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
materi pancing lan daur ulang: nilon 100% utawa adat
konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
logo gelung lan gelung: Logo Khusus


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Bahan: 100% Nylon
Fitur: Berkelanjutan, Elastis, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
Wangun: Pita
Gunakake: Kantong, Garment, Sepatu
Ukuran: 10-150mm
Papan Asal: Tianjin, China
Jeneng merek: xinghua
Kemampuan Suplai: 5000000 Meter / Meter saben Minggu
Rincian Kemasan: karton
Pelabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin

Adhesive Hook and Loop, Sejatine pancing lan daur ulang standar lan pasang ing sisih mburi liwat peralatan profesional, tutup sisih mburi nganggo kertas pelepasan minyak, banjur pasang hook lan loop produk.
Pancing lan gelung warna-warni nilon 100%
komposisi: 100% poliamida + Lapisan poliuretan (bebas lateks) 100% poliamida
konstruksi: dirajut nganggo ujung jahitan sing adhem ditenun kanthi ujung jahitan sing adhem
dyestuffs: ora ana AZO sing mbebayani ora ana bahan pewarna AZO sing mbebayani
Rentang iyub-iyub: Rentang shade pelanggan
Lebar sing kasedhiya (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100
Perusahaan kita duwe reputasi apik kanggo layanan sing paling apik. Sugeng hubungi kita tansah.

Pitunjuk
adesif Manfaat utama
1. kemampuan adesif sing kuat2. gampang disimpen3. bisa digunakake ing pirang-pirang wilayah
syarat aplikasi
Cara nglamar: narik kertas saka adesif, lan pasang produk ing permukaan, Ekstrusi H&L sawise ditempelake Suhu ruangan: suhu njero ruangan wektu ikatan wiwitan: Wektu ikatan lengkap:
Lumahing
Cocog kanggo permukaan (bahan sing disaranake) - dhaptar kabeh komponen kayu-logam-kaca-lan permukaan sing rata liyane
kahanan panyimpenan & umur simpan
Bersih, adhem lan sumilir, suhu antara -30 ℃ - + 50 ℃ udakara 2 taun

Kita duwe komitmen kanggo menehi rega sing kompetitif, kualitas produk sing luar biasa, uga pangiriman cepet kanggo Hot-adhesive China Shower Adhesive Hat Towel Robe Coat Round Hook, Barang-barang kasebut disenengi banget karo para klien. Kita nampani konsumen, asosiasi bisnis cilik lan kanca-kanca sing apik saka kabeh bagean ing saindenging jagad kanggo ngubungi kita lan golek kerja sama kanggo saling nguntungake.
Hot Adol China Self Adhesive Hooks, Hooks for Kitchen, Perusahaan kita nyiapake sawetara departemen, kalebu departemen produksi, departemen penjualan, departemen kontrol kualitas lan pusat sevice, lsp. mung kanggo ngrampungake produk bermutu kanggo memenuhi panjaluk pelanggan, kabeh produk wis dipriksa kanthi ketat sadurunge dikirim. Kita mesthi mikir babagan pitakon ing sisih pelanggan, amarga sampeyan menang, kita menang!

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita