produsen desain hook lan loop khusus

Katrangan singkat:

pancing lan daur ulang: nilon / poliester
warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
bentuk pancing lan daur ulang: adat
konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
logo gelung lan gelung: Logo Khusus


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Materi: POLYESTER / NYLON
Fitur: Berkelanjutan, Tahan Panas, Adhesif Dhewe
Wangun: Pita
Gunakake: Kantong, Garment, Sepatu
Ukuran: 10-150mm
Papan Asal: Tianjin, China
Jeneng merek: xinghua
Nomer Model: jxh007
Kemampuan Suplai: 5000000 Meter / Meter saben Minggu

Cepet warna

> 5 kanthi skala 8

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

Instruksi reresik

• Cuci @ 60 ° C

• Temp sedheng. nyetrika
• Temp sedheng. garing garing
• & garing garing
• Bleaching
• Reresik garing

Kita ngandelake pamikiran strategis, modernisasi terus-terusan ing kabeh bagean, kemajuan teknologi lan mesthine marang karyawan sing langsung melu sukses kanggo Tape Ajaib China Nylon & Loop Kabel Loop, Kita wis nyoba golek kerjasama sing cukup klien sing tulus, entuk merek anyar kamulyan karo para pelanggan lan mitra strategis.

Inspeksi kualitas kanggo China Hook and Loop and Hook & Loop Tape price, Perusahaan kita wis duwe akeh pabrik lan tim teknologi profesional ing China, nyedhiyakake produk, teknik lan layanan paling apik kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Kejujuran minangka prinsip kita, operasi profesional minangka tugas kita, layanan dadi target kita, lan kepuasan pelanggan minangka masa depan kita!

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita