pabrik nggawe pancing retardant Flame warna-warni lan pengikat gelung

Katrangan singkat:

resistensi semangat kait lan gelung pita: miturut FAR 25.853 (a)
warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
bahan pancing lan daur ulang: nilon 100%
konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
aplikasi pancing lan daur ulang: aplikasi kanggo produk penerbangan
sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
logo gelung lan gelung: Logo Khusus


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Bahan: 100% Nylon
Fitur: Berkelanjutan
Wangun: Liyane
Gunakake: Kantong, Garment, Sepatu
Ukuran: 10-150mm
Papan Asal: Tianjin, China
Jeneng merek: xinghua

Kemampuan Suplai: 5000000 Meter / Meter saben Minggu
Rincian Kemasan: karton
Pelabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin

1) Kita minangka produsen produk webbing profesional suwene 13 taun.
2) Kita bisa nyedhiyakake ukuran lan gaya apa wae kaya kebutuhan pelanggan.
3) Kabeh produk bisa memenuhi Standar Eropa lan Eco-friendly.
4) We bangga kualitas pertama kanthi layanan sing luar biasa lan rega kompetitif

Pancing lan Loop retardant semangat, Pancing retardant Flame lan Loop cocog karo standar FAR 25.853 (a) lan ISO 15025, ditrapake kanggo produk penerbangan, setelan tahan api lsp.
Pancing lan gelung warna-warni nilon 100%
komposisi: 100% poliamida + Lapisan poliuretan (bebas lateks) 100% poliamida
konstruksi: dirajut nganggo ujung jahitan sing adhem ditenun kanthi ujung jahitan sing adhem
dyestuffs: ora ana AZO sing mbebayani ora ana bahan pewarna AZO sing mbebayani
Rentang iyub-iyub: Rentang shade pelanggan
Lebar sing kasedhiya (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100,110 saben120 saben150.000160
Perusahaan kita duwe reputasi apik kanggo layanan sing paling apik. Sugeng hubungi kita tansah.

JAUH 25.853 (a)
Ing tes iki, spesimen ditahan ing posisi vertikal dening piranti ing njero kabinet lan burner Bunsen (semangat 3180mm) dilebokake ing ngisor wektu kasebut (pirsani ing ngisor iki). Sawise iku, spesimen kasebut diamati.

Kita ngandelake pamikiran strategis, modernisasi terus-terusan ing kabeh bagean, kemajuan teknologi lan mesthine marang karyawan sing melu langsung ing sukses Pancing resistensi Nylon Nylon China lan Loop, kualitas apik, Kita wis nyoba golek kerja sama sing substansial kanthi tulus klien, entuk merek anyar kamulyan karo para pelanggan lan mitra strategis.
Harga Pancing resistensi Api lan Loop sing paling apik, Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan tartamtu kanggo saben layanan sing luwih sampurna lan barang-barang berkualitas stabil. Kita seneng banget nampi pelanggan ing saindenging jagad kanggo ngunjungi, kanthi kerja sama multi-facet, lan bebarengan nggawe pasar anyar, nggawe masa depan sing apik!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita