Injeksi Plastik nggunakake garmen tape kait

Katrangan singkat:

pancing lan daur ulang: nilon / poliester
warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
bentuk pancing lan daur ulang: adat
konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
logo gelung lan gelung: Logo Khusus

 


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
Materi: POLYESTER / NYLON
Fitur: Berkelanjutan
Wangun: gulung disimpen
Gunakake: Kantong, Garment, Sepatu
Ukuran: 10-150mm
Papan Asal: Tianjin, China
Jeneng merek: xinghua
Kemampuan Suplai: 5000000 Meter / Meter saben Minggu
Rincian Kemasan: karton
Pelabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin
Wektu Utama: Dikirim ing 7 dina sawise mbayar

Tenda, Garment, Sepatu, Tas, mesin medis
kait warna lan gelung 100% nylom / 70% nilon lan 30% poliester / 100% poliester
komposisi: 100% poliester + Lapisan binder banyu
konstruksi: dirajut nganggo ujung jahitan sing adhem ditenun kanthi ujung jahitan sing adhem
dyestuffs: ora ana AZO sing mbebayani ora ana bahan pewarna AZO sing mbebayani
Rentang iyub-iyub: Rentang shade pelanggan
Lebar sing kasedhiya (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100
Perusahaan kita duwe reputasi apik kanggo layanan sing paling apik. Sugeng hubungi kita tansah.

Pitunjuk
Cepet warna

> 5 kanthi skala 8

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

Instruksi reresik

• Cuci @ 60 ° C

• Temp sedheng. nyetrika
• Temp sedheng. garing garing
• & garing garing
• Bleaching
• Reresik garing

Pancing plastik lan daur ulang: digawe nganggo cetakan injeksi bahan nilon, luwih ramah lingkungan lan kecantikan .Karo kalebu produk bermutu tinggi ing seri pancing lan daur ulang. Ndhaptar barang olahraga lan produk outdoor.

Grosir OEM China Tape Magic lan Fastener price, Kita wis ngembangake pasar gedhe ing pirang-pirang negara, kayata Eropa lan Amerika Serikat, Eropa Timur lan Asia Wetan. Kangge kanthi dominasi kuat ing wong sing duwe katrampilan, manajemen produksi sing ketat lan konsep bisnis. Kita terus nindakake inovasi diri, inovasi teknologi, ngatur inovasi lan inovasi konsep bisnis. Kanggo ngetutake mode pasar global, barang-barang anyar tetep diteliti lan diwenehake kanggo njamin kaunggulan kompetitif ing gaya, kualitas, rega lan layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita