Pabrikan Industri pun Utas Jahit Poliester benang pabrik 40/2

Katrangan singkat:

7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Papan Asal: China
Jeneng: Xinghua
Nomer Model: Xinghua
Bahan: 100% Polyester
Pola: Dicelup, dicelup
Fitur: Tenagitas Tinggi, Tenagitas Tinggi
Werna: Warna Kustom


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    MOQ: 10000 Meter
    Pesenan conto: Sampel Gratis kanggo jahitan benang
    Cacah benang: 40/2
    Aplikasi: Jahit Sandhangan
    Sertifikasi: Oeko-Tex Standard 100
    bahan: Poliester 100%
    Paket: Kerucut plastik

    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 10X10X10 cm
    Bobot reged tunggal: 0,500 kg

    Tipe Paket:
    1 .Karton
    2 .20ft / 40ft Wadah
    3. disesuaikan

    Spesifikasi

    Jeneng produk:
    Utas jahitan poliester
    Bahan:
     Poliester
    Werna:
    putih, ireng, abang, mawar, jambon, ijo, kuning, biru, ungu, coklat, kopi ……
    Count:
    40 / 2,40 / 3,30 / 2,30 / 3,20 / 2,20 / 3,20 / 6,50 / 2,50 / 3,60 / 2,60 / 3 lan 80/2 lsp.
    Dawa:
    50 yard / roll, 100 yard / roll, 1000 yard / roll, 2000 yard / roll ……
    MOQ:
    10000meter
    Wektu Produksi:
    7-15 dina
    Cara Pengiriman:
    Liwat segara liwat DHL BY AIR BY EMS APA APA
    Jangka Pembayaran:
    Pesenan ONLINE TT / LC / PAYPAL ALIBABA
    Conto:
    Sampel gratis (stok)

    Pengepakan & Pengiriman

    Packing & DeliveryPacking & Delivery

    3000m / kerucut, 60cone / karton kanggo benang sew poliester
    Miturut kabutuhan pelanggan benang jahitan poliester

    Profie Perusahaan

    Company Profie Company Profie Company Profie

    Kita ngupayakake pamrentah babagan "Kualitas luar biasa, Panyedhiya paling dhuwur, Jeneng pisanan", lan kanthi tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh pelanggan Produsen ODM China Swing Use Supplier Stock Lot 100% Polyester / Nylon POY & FDY Benang Sewing Benang kanggo Aksesoris Garment, Pelanggan luwih dhisik! Apa wae sing sampeyan butuhake, kita kudu ngupayakake kabeh kanggo mbantu sampeyan. Kita seneng banget nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo kerja sama karo kita kanggo pembangunan bebarengan.
    Produsen ODM Produsen China Knitting lan Polyester Benang, Sugeng Rawuh ing perusahaan, pabrik lan ruang pamer kita ing ngendi nampilake macem-macem produk rambut sing bakal dikarepake. Kangge, luwih gampang ngunjungi situs web, lan staf penjualan bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik. Hubungi kita yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap. Tujuane yaiku supaya pelanggan bisa ngrampungake target. Kita usaha tenanan kanggo nggayuh kahanan win-win iki.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita