Perlindhungan lingkungan alam isih dadi fokus desain kain rajutan rajutan ing musim semi lan musim panas 2021

Ing jaman imut, iki minangka tema enom lan individu. Nyepetake karo wong liya, nyengkuyung ekspresi langsung, cilik, rusak, lan unik minangka ciri generasi iki; imut minangka ekspresi sing sederhana, guyonan lan grapyak, lan uga ekspresi dhiri sing proaktif. Sanalika, nyuda dolanan lan minat postur wis dadi elemen desain lan elemen merek sing penting kanggo merek komersial kanggo narik generasi enom.

Miturut analisis lan ramalan tren penjualan ing awal Musim Semi Festival 2021, perlindungan lingkungan alam minangka fokus desain kain rajutan rajutan ing musim semi lan musim panas 2021 ing China Textile City. Produk rajutan kaos musim semi lan musim panas taun 2021 negesake kenyamanan alami, fungsionalitas lan ekologi. Wiwit saka bentuk benang, struktur kain nganti rampung, iki bakal nuntun pangembangan kain, sing uga bakal digawe rajutan kaos musim semi lan musim panas ing Tiongkok Tekstil ing taun 2021 Werna sing populer wis dadi luwih macem. Abstract cetakan ijo adhedhasar pucuk gunung dadi lipatan zigzag lan pola mozaik ing klambi rajutan, desainer narik kawigaten ngluwihi cakrawala sing adoh lan langit sing jembar ditutupi ing ara-ara samun. Nggawe pola cetak bocah-bocah ing rembulan lan lintang-lintang, lan maneh ngringkesake pemandangan srengenge, dadi kondhisi dadi pola dasi-kandel. Tema liyane kalebu tokoh sing ndeleng srengenge surup lan langit sing lintang, makili perancang dhewe, kanggo negesake lan dekorasi renda. Ing ngisor pola kain corak iki, ndhelikake ide kreatif unik para desainer. Yen diamati kanthi cukup, sampeyan bakal nemokake manawa ana akeh barang sing anteng, kurang pas, lan bisa dipakai ing kabeh seri. Contone, rajutan kualitas tinggi katon modis banget. Benang campuran multi-komponen kayata benang katun sutra, benang sprei katun, pewarna bagean sing akeh, benang abu-abu kembang, kain katun mercerized sing apik, jacquard warna-warni lan kain intarsia, benang gantung tenunan, kain dicetak telung dimensi Ngenteni sih

Pilihan kaos T-Shirt City Tekstil / Musim Panas Tiongkok 2021 utamane kalebu kategori ing ngisor iki: Katun Mercerized isih dadi bahan utama kanggo kaos merek mewah lan bisnis mewah amarga nyaman, ambegan, alus, tahan kisut, lan luster sing apik banget; produk katun sing ditapis amarga alus lan kepenak, gaya kain luwih cocog kanggo masarakat umum, luwih cocog kanggo merek kasual sing enom; kain katun semi-jersi bali menyang warna asli kanvas katun, mbentuk bentuke sisi loro, ditambah tenun pring katun lan tulang rusuk cilik sing katon. Pembentukan benang katun lan linen sing entheng lan kain rajutan datar sing entheng. Produk poliester katun dadi pilihan pertama kanggo olahraga lan merek hiburan amarga sifat fungsine kayata nyerep kelembapan lan kringet, sinar anti-ultraviolet, lan sifat antibakteri. Bahan daur ulang ngupayakake perlindungan lingkungan dening konsumen. Ing lingkungan sing kurang karbon, wis dadi tresnani merek sandhangan, lan akeh merek olahraga ing omah lan luar negeri wis wiwit nglamar bahan kasebut kanthi skala gedhe. Sanalika, bisa dingerteni saka survey manawa panganggone kain serat multi-komponen ing pasar Kaos mboko sithik ngembang amarga produke komplit. Contone, kain katun sutra ora mung duwe katun, nanging uga katon sutra. Kain kasebut nduweni resistensi kerut sing apik banget lan gampang dirawat, lan duwe daya saing pasar sing kuat. Panganggone modularitas arsitektur kanthi skala cilik lan pola industri digawe dadi tenunan jersey polos sing apik lan kain sing bisa dipangan loro, ditambah desain warna netral. Kanthi struktur kaya kanthong, kain rajutan kanthi pemotong anyaman rajutan ditambah bantalan karet lan pola timbul katon sacara lokal.

T / C poliester-katun campuran benang 32S rajutan varietas, T / C poliester-katun campuran benang 32S kain rajutan kain ing China kain tekstil 2021 musim semi lan musim panas rajutan kain Kaos, lan papat sudhut katun nyikat benang 32S rajutan dyeing Pique, rajutan heksagonal sing dicet, rajutan rajutan, strip rajutan benang lan rajutan 40S katun Ao Dai, kartun katun dicetak Lycra, jersey rayon, jersey katun 40S, bingkai tarik katun 32S, bingkai tarik Wol, buludru katun super lembut, Kaos katun poliester T / C, kaos slub katun poliester T / C, kaos CVC, kaos slub CVC, pencetakan beludru kristal, sutra susu super lembut, pabrik sutra susu Wol, kain katun piqué mesh, katun kristal rajutan 30S rayon, rajutan 30ayon rayon jersey lan 21S, 30S, 32S, 40S, 45S katun rajutan katun katun, katun rajutan Audrey, kain rajutan rayon rajutan, kain dicetak rayon rajutan, sanding susu sutra rajutan, kain sutra susu rajutan dicetak, kain cetak sutra es rajutan, katun mercerized rajutan, Spinning air rayon rajutan, rajutan viscose polyester T / R, rajutan katun katun 32S rajutan, benang halus rajutan 40S, kain rajutan katun rajutan katun rajutan, kain lapisan ganda kasmir, benang poliester murni T / T 32 rajutan bingkai gambar kaya katun-dicelup kaya katun, rajutan katun tanpa beludru, rajutan kaya katun rajutan abang oranye, abu-abu rami, Hijau zamrud, ijo peteng, biru danau, langit biru, kuning medium, krem, kuning lemon seger, ijo lemon, jambon, ijo terong, kopi entheng lan warna liyane bakal nambah pesenan. Sawise operator profesional skala besar integrasi percetakan posisi pass perdagangan internasional lan sulaman posisi, mula bakal populer banget. Benang struktur khusus uga sumunar, kayata benang gunggunge dhuwur, benang bengkong sing kuat, benang sing bengkong banget, benang AB, benang dicelup, benang abu-abu kembang, benang mutiara, serat pring, serat protein modhel lan kedele, serat amonia cupro, lsp. Kabeh disambut dening pasar. Nggunakake putaran katun bahan baku berkualitas tinggi, kain ditenun kanthi struktur sing ketat lan kilau sing apik. Sanalika, kain sing dicithak bakal disenengi dening akeh merek internasional, utamane benang kanthi jumlah dhuwur lan kain jacquard sing dirajut nganggo mesin rajutan bunder ukuran dhuwur. Iki minangka wong anyar ing antarane kain mewah. Benang dicelup bagean, utamane benang dicelup bagean dhuwur, kayata benang 120S / 2 lan 80S / 2, duwe macem-macem warna, lan efek tampilan khusus nggawe desain desainer pola. China Textile City 2021 Musim semi / Musim Panas rajutan kain Kaos 32S benang poliester murni warna-warni dicelup kaos rajutan papat arah lan 118D matte FDY, pencetakan digital 100DDTY rajutan kaos T-arah regangan, percetakan digital lan payet digital Kaos T rajutan T rajutan kanthi papat arah, bubuk emas lan perak sing disemprot lan perunggu digawe dawa ing kabeh sisih, lan pola sing dianyarake njupuk kauntungan ing pasar. Utamane, kain kaos oblong loro sisi 118DFDY sing dicithak lan kain kaos regangan papat sisi dicetak 118DFDY bakal nyumbang bagean paling saka marketing.


Wektu kiriman: Apr-01-2021