Status produksi lan penjualan industri mesin jahit industri China ing taun 2020

Produksi lan penjualan mesin jahit industri China, impor lan ekspor mudhun ing 2019

Panjaluk peralatan tekstil lan sandhangan (kalebu mesin tekstil lan mesin jahit) terus mudhun wiwit taun 2018. Hasil mesin jahit industri ing taun 2019 mudhun nganti level 2017, udakara 6,97 yuta unit; kena pengaruh saka kemelesetan ekonomi domestik lan permintaan pakaian ing ngisor sing nyusut, lsp. Ing taun 2019, penjualan mesin jahit industri udakara udakara 3,08 yuta unit, penurunan saben taun udakara 30%.

Saka perspektif atusan perusahaan, ing 2019, 100 perusahaan mesin jahit industri ngasilake 4.170.800 unit lan adol 4,23 yuta unit, kanthi rasio produksi-produksi 101,3%. Pengaruh saka perselisihan perdagangan Sino-AS lan penurunan permintaan internasional lan domestik, impor lan ekspor mesin jahit industri kabeh mudhun ing 2019.

1. Output mesin jahit industri China wis mudhun, kanthi 100 perusahaan nyumbang 60%
Saka perspektif output mesin jahit industri ing negaraku, wiwit 2016 nganti 2018, kanthi drive roda loro kanggo nganyarke produk industri lan peningkatan kemakmuran industri hilir, output mesin jahit industri bisa ditindakake kanthi cepet wuwuh Output ing taun 2018 tekan 8,4 yuta unit, paling dhuwur ing taun-taun pungkasan. regane Miturut data saka Asosiasi Mesin Jahit China, output mesin jahit industri ing negara saya ing taun 2019 udakara 6,97 yuta unit, penurunan setaun 17,02%, lan output mudhun menyang level 2017.

Ing taun 2019, 100 perusahaan mesin lengkap tulang punggung sing dilacak dening asosiasi kasebut ngasilake total 4.170 yuta mesin jahit industri, penurunan saben taun saka 22,20%, nyumbang udakara 60% saka total output industri.

2. Pasar mesin jahit industri China dadi jenuh, lan penjualan domestik tetep lesu
Saka 2015 nganti 2019, penjualan internal mesin jahit industri nuduhake tren fluktuasi. Ing taun 2019, kena pengaruh meksa mudhun ekonomi domestik, tambah akeh perselisihan perdagangan AS-AS, lan jenuh pasar, permintaan hilir sandhangan lan klambi liyane wis nyusut banget, lan penjualan peralatan jahit domestik kanthi cepet alon dadi tuwuh negatif. Ing 2019, penjualan domestik mesin jahit industri udakara 3,08 yuta, penurunan saben taun udakara 30%, lan penjualane luwih murah tinimbang level 2017.

3. Produksi mesin jahit industri ing 100 perusahaan China wis saya mudhun, lan tingkat produksi lan penjualan kisaran ing level sing kurang.
Miturut statistik saka 100 perusahaan mesin lengkap sing dilacak dening Asosiasi Mesin Jahit China, penjualan mesin jahit industri saka 100 perusahaan mesin lengkap ing 2016-2019 nuduhake tren fluktuasi, lan volume penjualan ing 2019 yaiku 4,23 yuta unit. Saka perspektif produksi lan tingkat penjualan, tingkat produksi lan penjualan mesin jahit industri 100 perusahaan mesin lengkap ing 2017-2018 kurang saka 1, lan industri ngalami overcapacity kanthi fase.

Ing kuartal pertama 2019, pasokan mesin jahit industri ing industri umume kenceng, kanthi tingkat produksi lan penjualan luwih saka 100%. Wiwit kuartal kaping loro taun 2019, amarga permintaan pasar saya suda, produksi perusahaan saya mudhun, lan kahanan pasokan pasar ngluwihi permintaan terus katon. Amarga ati-ati ing kahanan industri ing taun 2020, ing kuartal kaping telu lan kaping papat taun 2019, perusahaan njupuk inisiatif kanggo nyuda produksi lan nyuda persediaan, lan tekanan kanggo inventaris produk dikurangi.

4. Permintaan internasional lan domestik saya mudhun, impor lan ekspor uga mudhun
Ekspor produk mesin jahit negara saya dikuasai mesin jahit industri. Ing taun 2019, ekspor mesin jahit industri udakara udakara 50%. Sing kena pengaruh saka perselisihan perdagangan Sino-AS lan penurunan permintaan internasional, panjaluk total tahunan peralatan jahit industri ing pasar internasional wis mudhun ing taun 2019. Miturut data saka Administrasi Umum Bea Cukai, industri iki ngekspor total 3.893.800 industri mesin jahit ing 2019, nyuda 4,21% taun-taun, lan nilai ekspor US $ 1,227 milyar, paningkatan 0,80% taun-taun.

Saka perspektif impor mesin jahit industri, wiwit 2016 nganti 2018, jumlah impor mesin jahit industri lan nilai impor padha saya mundhak taun, tekan 50.900 unit lan US $ 147 yuta ing 2018, nilai paling dhuwur ing taun-taun pungkasan . Ing 2019, volume impor kumulatif mesin jahit industri yaiku 46.500 unit, kanthi nilai impor 106 yuta dolar AS, saben taun mudhun 8,67% lan 27,81%.


Wektu kiriman: Apr-01-2021