kait bahan nilon lan pita pengikat gelung kanthi kualitas dhuwur kanthi sertifikat SGS

Katrangan singkat:

pancing lan daur ulang: nilon / poliester
warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
bentuk pancing lan daur ulang: adat
konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
logo gelung lan gelung: Logo Khusus


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Materi: POLYESTER / NYLON
Fitur: Berkelanjutan
Wangun: muter / disesuaikan
Gunakake: Kantong, Garment, Sepatu
Ukuran: 10-150mm
Papan Asal: Tianjin, China
Jeneng merek: xinghua
Kemampuan Suplai: 5000000 Meter / Meter saben Minggu

Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan: karton
Pelabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin

Babagan kita
1) Kita minangka produsen produk webbing profesional suwene 13 taun.
2) Kita bisa nyedhiyakake ukuran lan gaya apa wae kaya kebutuhan pelanggan.
3) Kabeh produk bisa memenuhi Standar Eropa lan Eco-friendly.
4) We bangga kualitas pertama kanthi layanan sing luar biasa lan rega kompetitif.

Tenda, Garment, Sepatu, Tas, mesin medis
kait warna lan gelung 100% nylom / 70% nilon lan 30% poliester / 100% poliester
komposisi: 100% poliamida + Lapisan poliuretan (bebas lateks) 100% poliamida
konstruksi: dirajut nganggo ujung jahitan sing adhem ditenun kanthi ujung jahitan sing adhem
dyestuffs: ora ana AZO sing mbebayani ora ana bahan pewarna AZO sing mbebayani
Rentang iyub-iyub: Rentang shade pelanggan
Lebar sing kasedhiya (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100
Perusahaan kita duwe reputasi apik kanggo layanan sing paling apik. Sugeng hubungi kita tansah.

Pitunjuk
Cepet warna

> 5 kanthi skala 8

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

Instruksi reresik
• Cuci @ 60 ° C
• Temp sedheng. nyetrika
• Temp sedheng. garing garing
• & garing garing
• Bleaching
• Reresik garing

Kita mesthi mikir lan nglatih sing cocog karo pangowahan kahanan, lan tuwuh diwasa. Kita tujuane kanggo entuk pikiran lan awak sing luwih sugeng uga panguripan Pabrikan kanggo China Heavy hook and loop loop, Yen sampeyan kasengsem karo produk lan solusi, mula sampeyan kudu bebas njaluk priksaan. Muga-muga bisa ngerti hubungan perusahaan sing menang karo sampeyan.
Produsen kanggo China hook and loop loop, Saiki kita wis nggawe sesambungan kerja sama sing kuat lan dawa kanthi jumlah perusahaan sing gedhe ing bisnis iki ing luar negeri. Layanan purna jual langsung lan spesialis sing disedhiyakake dening klompok konsultan wis seneng para pembeli. Info lan paramèter sak tenane saka dagangan bisa uga bakal dikirim menyang panjaluk lengkap. Sampel gratis bisa dikirim lan perusahaan mriksa perusahaan kita. n Portugal kanggo negosiasi terus disambut. Muga-muga entuk pitakon ngetik sampeyan lan nggawe kemitraan kerja jangka panjang.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita