loop pancing Campuran Poliester Campuran nilon

Katrangan singkat:

pancing lan daur ulang: nilon / poliester
warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
bentuk pancing lan daur ulang: adat
konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
Materi: POLYESTER / NYLON
Fitur: Berkelanjutan
Wangun: muter / disesuaikan
Gunakake: Kantong, Garment, Sepatu
Ukuran: 10-150mm
Papan Asal: Tianjin, China
Jeneng merek: xinghua
Kemampuan Suplai: 5000000 Meter / Meter saben Minggu

Rincian Paket Kemasan
Pelabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin
Wektu Utama: Dikirim ing 7 dina sawise mbayar

Tenda, Garment, Sepatu, Tas, mesin medis
kait warna lan gelung 100% nylom / 70% nilon lan 30% poliester / 100% poliester
komposisi: 100% poliester + Lapisan binder banyu
konstruksi: dirajut nganggo ujung jahitan sing adhem ditenun kanthi ujung jahitan sing adhem
dyestuffs: ora ana AZO sing mbebayani ora ana bahan pewarna AZO sing mbebayani
Rentang iyub-iyub: Rentang shade pelanggan
Lebar sing kasedhiya (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100
Perusahaan kita duwe reputasi apik kanggo layanan sing paling apik. Sugeng hubungi kita tansah.

Pitunjuk
Cepet warna

> 5 kanthi skala 8

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

Instruksi reresik
• Cuci @ 60 ° C
• Temp sedheng. nyetrika
• Temp sedheng. garing garing
• & garing garing
• Bleaching
• Reresik garing

Misi kita bakal berkembang dadi pemasok inovatif piranti digital lan komunikasi teknologi tinggi kanthi menehi desain lan gaya tambahan, produksi kelas dunia, lan kemampuan layanan kanggo Pemeriksaan Mutu kanggo China Hook and Loop, Pancing & Loop Tape Supply Tape Pancing & Loop Loop, Kita ngurmati inti utama Kejujuran ing perusahaan, prioritas ing layanan lan bakal ngupayakake sing paling apik kanggo para pembeli kanthi solusi berkualitas tinggi lan layanan sing luar biasa.
Inspeksi kualitas kanggo China Hook and Loop and Hook & Loop Tape price, Perusahaan kita wis duwe akeh pabrik lan tim teknologi profesional ing China, nyedhiyakake produk, teknik lan layanan paling apik kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Kejujuran minangka prinsip kita, operasi profesional minangka tugas kita, layanan dadi target kita, lan kepuasan pelanggan minangka masa depan kita!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita