pancing poliester lan nggunakake sandhangan pita daur ulang

Katrangan singkat:

tape pancing lan daur ulang: poliester
warna pancing lan daur ulang: ngetutake kertu pantone utawa adat
pancing lan daur ulang: 10mm-150mm
bentuk pancing lan daur ulang: adat
konstruksi pancing lan daur ulang: ditenun nganggo ujung jahitan sing adhem
dawa pancing lan daur ulang: 25m / gulung utawa 27,5 Yard / gulung
sertifikasi pancing lan daur ulang: OEKO TEX-100
aplikasi pancing lan daur ulang: Pakaryan DIY Gampang
sampel gratis pancing lan daur ulang: Ing 5 Meter
logo gelung lan gelung: Logo Khusus


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Materi: POLYESTER / NYLON
Fitur: Berkelanjutan
Wangun: Pita
Gunakake: Kantong, Garment, Sepatu
Ukuran: 10-150mm
Papan Asal: Tianjin, China
Jeneng merek: xinghua

Kemampuan Suplai: 5000000 Meter / Meter saben Minggu
Rincian Kemasan: karton
Pelabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin

Babagan kita
1) Kita minangka produsen produk webbing profesional suwene 13 taun.
2) Kita bisa nyedhiyakake ukuran lan gaya apa wae kaya kebutuhan pelanggan.
3) Kabeh produk bisa memenuhi Standar Eropa lan Eco-friendly.
4) We bangga kualitas pertama kanthi layanan sing luar biasa lan rega kompetitif.

Pitunjuk
Cepet warna

> 5 kanthi skala 8

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

4 kanthi skala 5

Instruksi reresik

• Cuci @ 60 ° C

• Temp sedheng. nyetrika
• Temp sedheng. garing garing
• & garing garing
• Bleaching
• Reresik garing

Ganjaran kita nyuda rega sade, tim sales dinamis, QC khusus, pabrik padhet, layanan berkualitas tinggi kanggo Harga Grosir China China Adaptive Nylon Custom Hook and Loop, Kanthi target abadi "perbaikan kualitas terus-terusan, kepuasan pelanggan", kita yakin manawa kualitas produk stabil lan andal lan produk paling laris ing omah lan luar negeri.

Rega Grosir China China Pita Tape Adhesif lan rega Kait lan Loop, Saiki jaringan sales saya saya maju, ningkatake kualitas layanan kanggo memenuhi permintaan pelanggan. Yen sampeyan kasengsem ing produk, hubungi kita kapan wae. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo sampeyan mbesuk.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita